Glidelagen matas

Glidelagen | Få et smart lagen til sengen her – Seniorshop

Glidelagen | Få et smart lagen til sengen her | Seniorshop

Et glidelagen hjælper dig til at vende og flytte dig nemt i sengen. Vi har både glidelagner med vinger for god stabilitet og glidemåtter til kørestol.

Matas A/S – alle produktgrupper – Hjælpemiddelbasen

Klik på en produkgruppe for at se alle produkter fra Matas A/S i produktgruppen. Hjælpemiddelområdet. Begreber på hjælpemiddelområdet · Bevilling & rådgivning …

Klik på en produkgruppe for at se alle produkter fra Matas A/S i produktgruppen.

Tilbud – Matas

Tilbud

På matas.dk og i alle vores butikker finder du ALTID en masse skønne tilbud og rabatter på et stort udvalg af varer. Ønsker du at se de aktuelle tilbud, …

Glidelagen – Gigtforeningen

Glidelagen – Gigtforeningen

Et glidelagen består af to lag stof, der er syet sammen i siderne. Stoffet er lavet af et materiale med lav friktion, så de to lag let glider over hinanden.

Har du svært ved at vende dig i sengen, så hjælper glidelagnet dig, så det går nemmere – og du kan få en bedre nattesøvn. Glidelagenet letter friktionen mellem krop og seng, og den specielle silkelignende polyester gør, at du let glider rundt på lagenstykket. Lagnet er kantet med bomuld, så du sikkert kan komme på og a

Glidelagen i 3 str. – passer til sengebredde 80-90 cm

Glidelagen i 3 str. – passer til sengebredde 80-90 cm – Danish CARE Supply

Faconsyet glidelagen med en glat satin overflade. Er designet til at øge sikkerheden og komforten når man skal flytte, vende eller dreje borgeren.

Glidelagen til seng. Glidelagen satin. Glidestykke til forflytning. Lagen med glidestykke. Glidelagen med elastisk. HMI nr.: 114231

Glidelagen/glidestykke til seng – LivetSomSenior.dk

Glidelagen/glidestykke – køb online med hurtig levering

13. aug. 2009 — Den værste er om natten, hvor det gør så ond nå jeg skal vende mig i sengen, så jeg sover ikke så godt for tiden .

Et glidelagen eller glidestykke gør det bl.a. lettere at vende sig om natten. Køb dit glidelagen online her med hurtig levering.

Glidelagen, gul/blå – Handicapmidler.dk

Glidelagen fra kun kr. 269 – Handicapmidler.dk

ketørklæde eller et glidelagen. • Hvile: Det aflaster bækkenet at ligge på siden med en pude mel- … købes i din lokale. Helsekost & Matas.

Glidelagen gør det nemmere at vende sig i sengen. Anbefales til personer med gigt og gravide. Levering inden for 1-3 hverdage!

Glidelagen – Velfærdsteknologi

Glidelagen

Anbefales at bruges sammen med et vendelagen, hvor glidelagnet placeres nederst og vendelagnet øverst,.

Således at de to satin flader overlapper, det gør det nemt at vende eller flytte personer, som der ofte skal vendes

Glidelagen – Min-Mave.dk

Glidelagen – Min-Mave.dk

GRAVIDITET & BÆKKENSMERTER – klinikken-munkebo.dk

Keywords: glidelagen matas