Restaurant mellemfortet

“Tutten” – S/F Mellemfortet’s køkken og klubhusfaciliteter

TUTTEN – Restaurant Mellemfortet. God Dansk mad til fornuftige priser ! ÅBNINGSTIDER. Tirsdag – Lørdag. 10:00 – 20:00. Søndag 10:00 – 16:00. Mandag lukket.

I Tutten kan der købes mad og drikke. S/F Mellemfortet.

Tutten på Mellemfortet København S – Dagens Menu

Tutten på Mellemfortet · Side · Lokal virksomhed · sejlklubvej 6, Copenhagen, Denmark · lisgolubov@gmail.com · mellem-fortet.dk · Lukket nu · Bedømmelse · 4,2 (177 …

Tutten på Mellemfortet | Copenhagen – Facebook

Restauranten holder åbent året rundt. Restaurant Mellemfortet er en del af S/F Mellemfortet der lægger lokaler til restauranten.

Mellemfortet

MAD MELLEM VENNER | MAD MELLEM VENNER

Tutten, København: Se 14 objektive anmeldelser af Tutten, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 906 af 2.739 restauranter i København.

Tutten, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Kontaktinformation på Restaurant Mellemfortet København SV, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Tutten, København: Se 14 objektive anmeldelser af Tutten, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 907 af 2.738 restauranter i København.

Restaurant Mellemfortet, København SV | firma | krak.dk

Juridisk navn: Restaurant Mellemfortet; CVR-nr: 40929134; Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed; NACE-branche: 561010 Restauranter.

Restaurant Mellemfortet – 40929134 – København SV – Proff

Der er dømt maritim nostalgi og dansk husmandskost til retropriser hos Tutten, der ligger i forbindelse med frihavnen Mellemformet. Et besøg hos Tutten er …

Tutten på Mellemfortet – MigogKBH

Tutten på Mellemfortet

Der er dømt maritim nostalgi og dansk husmandskost til retropriser hos Tutten, der ligger i forbindelse med frihavnen Mellemformet. Et besøg hos Tutten er et kig ind i en svunden lystbådekultur, der alligevel lever i bedste velgående, og der er udsigt til vuggende skuder fra både caféens spisesal og den store udendørs terrasse.

Tutten på Mellemfortet – Scandinavian Restaurant

Keywords: restaurant mellemfortet